Συχνές Ερωτήσεις για το ClicktoCall


Το Click to Call είναι μία αυτοματοποιημένη τηλεπικοινωνιακή λύση που προσφέρει στους πελάτες σας τη δυνατότητα να ζητήσουν δωρεάν callback από την εταιρία σας και να λάβουν εξαιρετική εξυπηρέτηση χωρίς να ταλαιπωρηθούν.

Το Click to Call μπορεί να εφαρμοστεί τόσο με τη μορφή link ή banner σε websites, social media, mobile apps, newsletters και μηνύματα email, όσο και με τη μορφή QR Code σε έντυπο προωθητικό υλικό, οδηγίες χρήσης, ακόμα και σε συσκευασίες προϊόντων.

Μόλις ο πελάτης κάνει κλίκ στο εικονίδιο Click to Call ή σκανάρει το QR, εμφανίζεται ένα παράθυρο pop up. Εκεί εισάγει το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του τηλεφώνου του και στη συνέχεια κάνει κλικ στο “Ζητήστε μας να σας καλέσουμε”.

Ανάλογα με την ρύθμιση που θα επιλέξει ο κάτοχος της υπηρεσίας Click to Call, η υπηρεσία μπορεί να καλέσει πρώτα τον εκπρόσωπο της εταιρίας (πρώτο σκέλος) και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα να καλέσει στη συνέχεια των πελάτη (δεύτερο σκέλος) ή το αντίστροφο.

Πολλές μελέτες έχουν δείξει πως όταν προκύπτουν ερωτήματα τιμολόγησης, παράδοσης, υποστήριξης ή επισκευής, καθώς και γενικού περιεχομένου ερωτήσεις, οι περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν την τηλεφωνική επαφή, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των email, των Συχνών Ερωτήσεων ή του ζωντανού text chat.

Το Click to Call προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε οποιαδήποτε επιχείρηση, αφού διευκολύνει το πέρασμα από την απλή αναζήτηση μέσω internet στην πραγματοποίηση αγορών, οδηγώντας στην απόφαση αγοράς τη στιγμή ακριβώς που χρειάζεται: Όταν το καλάθι αγορών (online ή πραγματικό) είναι ένα βήμα πριν το ταμείο!

Το Click to Call είναι το σκαλοπάτι που θα οδηγήσει τον πελάτη στην πραγματοποίηση αγορών από το κατάστημα σας!

Όχι! Το Click to Call είναι 100% συμβατό με οποιαδήποτε τηλεφωνική συσκευή, αρκεί η συσκευή να λειτουργεί! Για την αρχική ρύθμιση της υπηρεσίας και για την παρακολούθηση του ιστορικού των κλήσεων θα χρειαστείτε κι έναν υπολογιστή ή ένα tablet με σύνδεση στο internet, αλλά αυτό είναι μάλλον αυτονόητο!

Εξαρτάται από την εξοικείωση σας με τον υπολογιστή! Εάν μπορείτε να χρησιμοποιείτε το email σας ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τότε είστε αρκετά έμπειρος, ώστε να δημιουργήσετε το Click to Call εικονίδιο ή το QR code σε λιγότερο από 10 λεπτά!

Φυσικά, αν και αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται στα 10 λεπτά που αναφέρουμε παραπάνω για την αρχική παραμετροποίηση. Εάν έχετε τη δυνατότητα να σχεδιάσετε δικό σας γραφικό, μπορείτε να δοκιμάσετε! Αν όμως δεν έχετε αυτή τη δυνατότητα, δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέστε! Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας το Click to Call και θα βρούμε τη λύση!

Το Click to Call δεν είναι απλά καλό! Είναι κορυφαίο! Το Click to Call είναι μια pay-as-you go υπηρεσία, χωρίς αρχικά κόστη, συμβόλαια, ημερομηνία λήξης του χρόνου ομιλίας, κρυφές χρεώσεις, χρεώσεις τρίτων ή ψιλά γράμματα!

Όλοι οι βασικοί τρόποι πληρωμής είναι καλοδεχούμενοι. Πρώτα θα χρειαστεί να συνδεθείτε στο online σύστημα διαχείρισης της υπηρεσίας Click to Call και στη συνέχεια να αγοράσετε το χρόνο ομιλίας που χρειάζεστε.

Μπορείτε να έχετε τόσα εικονίδια Click to Call ή QR codes όσα είναι και τα τμήματα της εταιρίας σας ή πραγματικά όσα θέλετε, αρκεί να μπορείτε να διαχειριστείτε τις κλήσεις αποτελεσματικά. Διαφορετικά το Click to Call θα χάσει το νόημα του και εσείς θα χάσετε την αξιοπιστία και την αφοσίωση των πελατών σας.

Φυσικά! Αλλιώς δεν θα ήταν κορυφαία υπηρεσία! Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να ρυθμίσετε την υπηρεσία, ώστε να είναι σε λειτουργία συγκεκριμένες ημερομηνίες, ημέρες και ώρες, να δέχεστε ή να μη δέχεστε κλήσεις από/σε συγκεκριμένα σταθερά, κινητά, αστικά, διεθνή ή VoIP τηλέφωνα ή συγκεκριμένες IP.

Μπορείτε να δείτε το ιστορικό για κάθε κλήση, από οποιοδήποτε εικονίδιο Click to Call ή QR code, ώστε να μπορείτε να μετρήσετε και να αξιολογήσετε διάφορους παράγοντες.

Πατήστε εδώ για να δείτε τον πιο πρόσφατο τιμοκατάλογο!